Info Halloween lampionnentocht

Hallo buurtbewoners,

Wij willen jullie graag informeren over de andere opzet met betrekking tot Sint Maarten. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om ook de wat oudere kinderen wat meer te bieden. Er zal nu op 9 november een combinatie worden gemaakt , lampion optocht en een griezeltocht.  Met de jongere kinderen gaan we vanaf 17 uur lopen met de lampion door de straten bij opgegeven huizen in de buurt.  Aansluitend is er dan een disco in het buurthuis. Voor de oudere kinderen start de griezeltocht om 18.15 uur bij het buurthuis, en aan het einde disco in het buurthuis, tot ongeveer 20.30 uur. De griezeltocht vindt voornamelijk plaats in de vondelstraat, bij adressen die zich opgeven om hieraan mee te willen doen.
Voor de lampion optocht zoeken we mensen die in de Jacob Catsstraat, Tollenstraat of Van Lennepstraat wonen en mee willen doen. Wilt u dan thuis zijn 9 november tussen 17 uur-18uur en buiten een kaarsje neerzetten?
Deelname ook graag aan de organisatie doorgeven, dat kan door onderstaand strookje in te leveren bij Vanessa Liet, Vondelstraat nr 55 of mail naar vanessaliet@gmail.com of app naam en adres naar 0648148959 Brenda de Vries-Schuijl
Op 30 oktober gaan we knutselen voor de lampion optocht  en de griezeltocht van 13.30-15.30 uur.  Uitnodiging hiervoor volgt nog.

Wil je meehelpen met de griezeltocht, figurant zijn, helpen versieren, helpen ranja schenken of ben je dj en draai je graag wat griezelmuziek, ook jou zoeken we. Aanmelden kan via bovenstaande gegevens of antwoordstrook.

Met vriendelijke groet,
Vanessa Liet en Brenda de Vries-Schuijl

——————————————————————————————————————————————–
Ja, ik doe graag mee op 9 november met de lampion optocht, kinderen mogen bij mij aanbellen
Naam:………………………………………………………..
Adres:………………………………………………………..
Telefoonnummer:……………………………………….
——————————————————————————————————————————————–
Ja, ik help graag mee bij de griezeltocht op 9 november. 
Naam:…………………………………………………………
Adres:…………………………………………………………
Telefoonnummer:………………………………………..
Ik wil graag:
Figurant zijn/helpen versieren/helpen opruimen/dj zijn/ helpen in de keuken* omcirkel wat U zou willen doen
Nb. Als figurant dient u zelf kleding en te verzorgen en in overleg met de organisatie het type figurant, de rol te overleggen.

Author: admin