MTC de Noabers

MTC de Noabers is een gezellige kleine club motorrijders met als standplaats Hengelo. Onze motortoerclub is in 2012 opgericht. Het doel van onze motortoerclub is het samen genieten van het motorrijden op een vriendschappelijke manier. Wij streven er naar om een kleine tot midden grote motortoerclub te worden. Op het moment van dit schrijven hebben we 24 leden, de jongste van bouwjaar 1980 en de oudste van bouwjaar 1948.

MTC club leden bij een inloopmiddag bij ’t Noaberhoes.

Onze doelstelling is een gezellige vereniging te zijn voor motorliefhebbers die op zondagen en op doordeweekse middagen en avonden, met een verscheidenheid aan motoren en mensen te gaan rijden.

We organiseren ritten die ons veelal naar/door Duitsland voeren, en als het kan zeker 1x en indien mogelijk 2x in het jaar een lang weekend (3 of 4 dagen).

Eén meerdaagse toerrit in juni 2012 betrof 4 dagen naar Landgasthof Grevenstein waar Jaap & Willy en Ron & Marieke ons verblijf verzorgden. Kijk maar eens op www.landgasthofgrevenstein.nl of op www.motorhotelsauerland.nl, en/of lees het verslag in de map “Verreden ritten/20120614-0617 Sauerland”.

Elke laatste vrijdag van de maand houden we een clubavond in het buurthuis ’t Noaberhoes te Hengelo (is ook meteen verklapt hoe aan de naam voor de motortoerclub is gekomen), is er een korte vergadering, met aansluitend een gezellig onderonsje met een hapje en een drankje. En aan het einde van het seizoen plannen we een feestavond.

>> Ga naar de website MTC de Noabers.