Algemene Ledenvergadering op 7 maart

De ALV wordt gehouden op maandag 7 maart en begint om 19.30 uur. Tijdens de vergadering worden onder meer de jaarstukken, zoals het jaarverslag 2021, financieel verslag en de begroting voor 2022 besproken.

In het buurthuis

Op 15 februari zijn er versoepelingen aangekondigd. Dat betekent dat we de ALV in het buurthuis kunnen houden. We zouden het fijn vinden om van tevoren te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Wil je aanwezig zijn? Meld je dan vóór maandag 7 maart aan bij onze secretaris, via secr.dichtersbuurt@gmail.com.

Online volgen

We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk leden de vergadering bij kunnen wonen. Kan je niet (of misschien wil je nog liever niet) naar het buurthuis komen, omdat je bijvoorbeeld in quarantaine zit? Bij voldoende aanmeldingen is het mogelijk om de vergadering online via Zoom te volgen. Geef bij het aanmelden aan dat je de vergadering online wilt volgen. Vervolgens ontvang je per mail een link die je op maandag 7 maart kan gebruiken.

De jaarstukken

Zoals aangegeven worden tijdens de vergadering de jaarstukken besproken. De jaarstukken zijn vóór de vergadering op de website te vinden.

  • Op maandag 28 februari staan de stukken vanaf 17.00 uur op onze website.
  • Ze blijven daar staan t/m zaterdag 5 maart 17.00 uur. Daarna worden ze weer verwijderd.
  • Heb je vragen voor het bestuur of over de stukken? Stuur die dan alvast (wederom per mail) naar de secretaris. De vragen die per mail binnenkomen worden tijdens de ALV besproken. Kun je niet bij de vergadering aanwezig zijn, dan zal het bestuur binnen 14 dagen na de vergadering de vragen per mail beantwoorden.

Nieuw lid gezocht voor de kascontrole

Elk jaar vindt er een kascontrole plaats. De kascommissie van dit jaar bestaat uit Wouter Vermeulen en Ingrid Karman. Wouter zal hierna aftreden. We hebben dus een nieuw lid nodig voor komend jaar. Zou jij dit willen doen? Geef je naam dan door via secr.dichtersbuurt@gmail.com