25 maart organiseert Vakantiespelen Dichtersbuurt een Lentefestival!

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud is er weer van alles te beleven.

De lente is begonnen en langzaamaan worden er op veel plekken weer buitenactiviteiten georganiseerd.  Om alvast een beetje warm te lopen ter voorbereiding op de meivakantie  organiseert Vakantiespelen Dichtersbuurt op 25 maart een Lentefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er is als vanouds van alles te doen, net als tijdens de vakantiespelen. Je kunt komen springen, komen knutselen en deelnemen aan te gekke spellen en activiteiten. Maar liefst 3 dagdelen, dus een hele dag genieten en komen proeven van alles wat de vakantiespelen is en wat het te bieden heeft.

Aanmelden

Aanmelden en betalen kan van maandag 1 t/m woensdag 22 maart via vakantiespelendichtersbuurt.nl/lentefestival

Kosten: € 1,00 per dagdeel per kind.

Tijden
(inloop 15 minuten voor aanvang)

Ochtend: 10:00 uur – 12:00 uur
Lunchpauze: 12:00 uur – 13:00 uur
Middag: 13:00 uur – 15:00 uur
Avond: 18:30 uur – 20:30 uur

PROGRAMMA

Ochtend:
We beginnen deze ochtend met een lentekrans maken. Daarna gaan we met zijn allen een potje trefbal xxl spelen. Lukt het jou om met je team de blokjes omver te werpen of al je tegenstanders af te gooien?

Middag:
In de middag een springkussenfestijn. Op ons veld worden diverse springkussens opgesteld om lekker te komen springen. Daarnaast kun je ook lekker meedansen met de workshop Zumba dansen.

Avond:
In de avond doen we een spannend avondspel met breeklichtjes. In twee teams moet je proberen alle lichtjes te vinden voordat je wordt afgeschenen door een felle lamp. Het team met de meeste lichtjes wint! Daarna gaan we ook nog levend stratego doen.

LUNCHEN?

Kom je lunchen? Neem dan je eigen lunchpakketje mee Wij zorgen voor een stuk fruit, iets lekkers en drinken. Tussen 15:00 uur en 18:30 uur houden wij onze pauze, het is dan de bedoeling dat kinderen opgehaald worden om 15:00 uur.

Meer informatie:

www.vakantiespelendichtersbuurt.nl
facebook.com/vakantiespelendichtersbuurt