Deze week (7-3 t/m 12-3) wordt er gecollecteerd voor Jantje Beton

Deze week wordt er door buurtgenoten in en om de wijk gecollecteerd voor Jantje Beton. Dit komt ten goede aan de kinderactiviteiten in het buurthuis. Mocht je niet thuis zijn en/of heb je de collectanten gemist kan je de rest van de maand ook online een bijdrage doen via onze eigen donatiepagina van Jantje Beton.

Jantje Beton

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Online doneren

Het is ook mogelijk om nog de gehele maand online een donatie te doen via onze eigen Jantje Beton pagina. Bezoek daarvoor de volgende link: https://jantjebeton.digicollect.nl/dichtersbuurt-hengelo