Meedenk Middag Brokanthuis op vrijdag 9 juli

Aan de Marskant in Hengelo wordt begin 2022 gestart met de bouw van het eerste Brokanthuis. Daarin komen 29 appartementen voor senioren. Daarnaast zijn er diverse gezamenlijke ruimten als een woonkeuken, een atelier, een huiskamer, tuinen en een wasruimte. Deze ruimten staan ter beschikking voor de bewoners en daarnaast zijn er dagelijks mensen aanwezig om te doen wat nodig is. Maar het belangrijkste is dat de mensen die gebruik maken van het huis zelf de regie houden.

Meedenk Middag Brokanthuis
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen. Maar dat kan eigenlijk niet zonder u. Wij willen van u horen wat belangrijk is, hoe u aankijkt tegen de huidige ideeën en wat die betekenen voor het gebouw. Daarom houden wij een MeedenkMiddag Brokanthuis, waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Initiatiefnemer Caroline Coumans en andere mensen van Brokant zijn er om te horen wat u belangrijk vindt om te leven zoals u dat wilt. U kunt de plattegronden bekijken en de architecten en de bouwers laten weten wat u ervan vindt. Zo zorgen we samen dat het een huis wordt waar mensen graag willen wonen en leven.

Iedereen is welkom
Inwoners van Hengelo, toekomstige huurders, omwonenden, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud. Of u nu belangstelling heeft om er te gaan wonen of alleen nieuwsgierig bent. Als u het gewoon leuk vindt meer te weten of actief wilt meedenken. Iedereen is van harte welkom om mee te denken over het Brokanthuis.

De begeleiding en organisatie van deze middag is in handen van De Plekkenmakers. Op interactieve en creatieve wijze zorgen zij ervoor dat uw ideeën worden opgehaald.

Denk mee op vrijdag 9 juli 2021 tussen 12:00 en 16:00 uur op de Walhoflocatie aan de Marskant/Brugstraat/Willemstraat. Uiteraard met de juiste COVID-19 voorzorgmaatregelen.

Aanmelden voor de Meedenk Middag kan via info@brokant.nl.