Nieuwe voorzitter en penningmeester

Een berichtje van onze nieuwe voorzitter en penningmeester.

Wouter Vermeulen – Voorzitter
Mijn naam is Wouter Vermeulen en ik woon samen met Margot en hond Cato op de Helmersstraat 6. Omdat ik al sinds 1999 in de Dichtersbuurt woon en ook al een keer in het bestuur heb gezeten, ken ik al een hoop mensen in de buurt. Ik vind de Dichtersbuurt een erg gezellige buurt waar de meeste mensen elkaar kennen. Dat vind ik ook de belangrijkste kwaliteit van onze buurt en daar wil ik mij graag voor inzetten. Ik hoop dat ons land het komende jaar wat meer van het slot gaat en we weer leuke activiteiten kunnen organiseren.Sinds een aantal jaren werk ik als docent vastgoedkunde in het hoger onderwijs waarvan de laatste anderhalf jaar aan de Saxion hogeschool in Enschede. Daarvoor heb ik jarenlang als bedrijfsmakelaar gewerkt en met die ervaring is het lesgeven erg leuk. In mijn vrije tijd speel ik graag improvisatietoneel bij Waarvan Akte! improtheater (komt dat zien, we zijn te vinden op facebook). In het verlengde daarvan heb ik ook uitstekende contacten met Sinterklaas en de Kerstman.Het afgelopen jaar heeft er lange tijd een grote container voor ons huis gestaan omdat wij ons huis hebben verduurzaamd en levensloopbestendig hebben gemaakt. Inmiddels heeft Essent aangegeven dat we dit jaar al genoeg voorschot voor energie hebben betaald en slapen Margot en ik comfortabel in onze slaapkamer op de begane grond. Missie geslaagd.Ik hoop jullie allemaal snel te zien en verheug mij op de komende bestuursperiode.

—-

Ilonka de Vries – Penningmeester
Beste buurtbewoners, hierbij wil ik mijzelf graag voorstellen als nieuw penningmeester van de Dichtersbuurt. Mijn naam is Ilonka de Vries en samen met mijn vriend wonen wij sinds oktober 2021 met veel plezier in de Vondelstraat.

Ik vind het super leuk dat er zo’n actieve wijkvereniging is, waar zoveel buurtbewoners hun steentje in bijdragen. Toen ik in de Dichter Noaber de oproep las van Liesbeth voor een opvolger, voelde ik mij ook gelijk aangesproken. Een mooie kans voor mij om ook mijn steentje in de buurt te gaan bijdragen en mijn buren beter te leren kennen.

Doordeweeks werk ik als commercieel administratief medewerker bij één van de grootste uitzendbureaus voor arbeidsmigranten in Oost-Nederland en heb ik in mijn werk ook veel te maken met cijfers en financiën. De rol van penningmeester zal ik dan ook met veel plezier gaan vervullen.

Ik hoop en vertrouw erop dat ik jullie allemaal snel een keer zal ontmoeten. Tot snel, en groetjes, Ilonka